לימון וטרשת עורקים עזרה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

22/09/2023 | 18:40 | מאת: דור

שלום רב, 1)יש לי טרשת עורקים ואני סוחט הרבה לימון טרי ושותה האם זה בסדר? 2)התחלתי לקחת סטטינים השאלה אם מותר לשתות מיץ לימון טרי אם סטטינים? או להגביל את הכמויות 3)נוטל ליטורבה וקרה לי משהו מוזר לקחתי כדור ואחרי 20 דקות שלקחתי שתיתי שתי כוסות של מיץ גזר טרי ופתאום התחיל לי דופק של 140 ממש מהיר האם זה קשור לדעתך? זו הפעם הראשונה שנטלתי ליטורבה 10 מ"ג תודה רבה

שאלות בנושא תרופות וליפידים אינן בתחום הפורום הזה. לימון טרי לא ידוע כקשור לטיפול בטרשת העורקים

מנהל פורום כלי דם ורידים