אירוע dvt שני גרב אלסטית וטיפולים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/09/2023 | 06:34 | מאת: אלדד

האם אחרי אירוע שני של די ונ טי אפשר להתאמן בחדר כושר משקלים נמוכים ? האם עליי לשים את הגרב לאורך כל שעות היום ? לא בדיוק הסבירו לי. אמרו לי חצי שנה לקחת כדור בבוקר ובערב מדלל דם האם יש שנה אפשרות שאצטרך מדללים לכל החיים? בן 29 בריא באופן כללי.

על רקע מה ארועי הDVT? האם אתה סובל מקרישיות יתר? אם כן ההמוטולוג יקבע את אורך הזמן שעליך להשתמש בנוגדי קרישה. בנוגע לחדר הכושר במידה ועברו מספר חודשים מהארוע האחרון ניתן לבצע פעילות בעצימות נמוכה עם גרב אלסטית

26/09/2023 | 13:50 | מאת: אלדד

לא ידוע על רקע מה… לעולם לא היו בעיות של קרישיות יתר ותור להמטולוג יש רק עוד 4 חודשים ( הזוי ובזיוני בפני עצמו) בכל אופן מתחיל ללכת לחדכ אימונים קלילים משקלים נמוכים ולוקח 2 כדורים ביום

מנהל פורום כלי דם ורידים