Dvt פעם שניייה בשנה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/09/2023 | 14:14 | מאת: שרון

אני בן 27 מתאמן בחדכ בריא בדרך כלל עברתי 2 אירועים של קריש דם ברגל שטופלו עם מדללי דם. עכשיו אני עם גרב אלסטית. האם אפשר להתאמן בחדר כושר ? האם יש סכנה ?

ניתן להתאמן בחדר כושר אולם יש לחכות מספר חודשים לאחר ארוע של DVT .

14/09/2023 | 16:03 | מאת: שרון

תודה על המענה האם משקלים נמוכים מאוד אפשרי? מה לגבי מעט אירובי? התור להמטולוג מאוד מאוד רחוק וזה פשוט הזוי שאין לי עם מי להתייעץ אשמח לתשובה לגבי משקלים קלים. וכמה חודשים בערך לחכות? תודה רבה ושנה טובה

מנהל פורום כלי דם ורידים