מה עדיף? Rf או הזרקות קצף?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

01/09/2023 | 12:02 | מאת: מיטל

שלום וברכה, בת 31 אחרי 4 לידות. יש לי דליות כואבות מאד (בעיקר בהריונות אבל גם בין לבין) ברגל ימין. רופאה אחת המליצה על rf ורופא אחר המליץ על הזרקות קצף. רציתי לשאול - איזה מהטיפולים יותר יעיל במניעת חזרת הוורידים בהריונות הבאים? הרופא שהמליץ על הזרקות אמר שבכל מקרה אצטרך לגרוב גרביים אלסטיות בהריונות.. האם כך גם בrf? תודה רבה! 2

בעקרון שתי השיטות טובות בד"כ הזרקות קצף מבצעים בנשים שעברו כבר טיפולי ורידים .או לטיפול בענפים אחוריים . בכל מקרה גם אחרי טיפול תתכן חזרה של הורידים לאחר הריונות .

מנהל פורום כלי דם ורידים