היי דר' סיבק - מה דעתך?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/08/2023 | 11:47 | מאת: איילי

רק אתמול נודע לי על שיטה בשם Rotarex Directional aterectomy לטיפול בחסימות עורקי דם ברגליים. אני מניח ומשער שהשימוש בשיטה זו אפשרי בתנאים מסוימים, (מיקום החסימה? חומרת החסימה ועוד?), ואודה מאוד לדעתך על יעילות השיטה ועל התנאים המאפשרים שימוש בה. תודה גדולה על תגובתך וסליחה על "החפירות" שלי כאן בנושא.

מדובר במכשיר שהוא כלי צנתורי שמאפשר התמודדות עם כלי דם טרשתיים ומוצרים . המכשיר נמצא בשמוש בבתי החולים . לא מדובר בפתרון פלא אלא בכלי נוסף לפתוח עורקים עם הצרות קשה.

מנהל פורום כלי דם ורידים