זרימת דם איטית......

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/08/2023 | 14:09 | מאת: עמית

שלום, אני בת 30. בריאה בדרך כלל. מטופלת בסטימולנטים להפרעות קשב. מה יכולה להיות הסיבה שכשלוקחים לי דם הדם יוצא ממש לאט והיד נהיית אדומה- כחולה? זה עובר כמה דקות אחרי לקיחת הדם. זה קורה גם אם שתיתי הרבה. לאחרונה גם יש נפיחות קטנה סביב מקום הדקירה וזה לא היה לי בעבר. אקג תקין ואני בכושר מצויין. תודה.

23/08/2023 | 14:10 | מאת: עמית

שכחתי לציין שזה קורה לי בשתי הידיים אך בעיקר ביד שמאל.. תודה

יתכן ולוקחים דם מוריד קטן או שטחי ושמים הרבה זמן את החסם.

28/08/2023 | 13:36 | מאת: עמית

תודה על התגובה. זה לא היה לי בעבר. זה ממש מפריע לי, ואני מרגישה שהזרימת דם ביד שמאל פחות טובה ביחס לימין ופחות טובה מבעבר. כאילו הדם תקוע. גם כשאני לוקחת את התרופה לקשב (ויוואנס) היד נהיית אדומה יותר והוורידים כחולים יותר. מה ניתן לעשות?

מנהל פורום כלי דם ורידים