הופעה של ורידים ויזואלים לא בולטים בצד ימין בחזה לכיוון הכתף

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/08/2023 | 17:29 | מאת: אוהד

שלום התחילו להופיע לי ורידים מאוד ויזואלים אבל לא בולטים באזור החזה ולכיוון הכתף רק בצד ימין (נראה כמו רשת קורים כזו) אין שום כאבים או דברים אחרים מעבר לזה שזה מדאיג כי זה הופיע פתאום ורואים את זה מאוד ברור. אני בנאדם בריא שעושה ספורט ואין לי שום מחלות או רגישויות.

האם היד גם נפוחה? האם אתה עושה ספורט המערב מאמץ משמעותי בידיים? על כל פנים ממליצה על בדיקה של דופלקס ורידים עמוקים ושטחייים בשתי הידיים

מנהל פורום כלי דם ורידים