בצקות ברגליים.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

25/07/2023 | 20:41 | מאת: אור

שלום לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אימי סיעודית קשישה ולוקחת פוסיד בדרך כלל אבל לאחרונה חזר לה בצקות ברגליים ובכפות ברגליים רופא המשפחה הוריד לה את הפוסיד בגלל שזה מוריד לה את הלחץ דם נמוך, ולא רק זה כי פחות עושה שתן בגלל שלא שותה פוסיד מה עושים אם כך עם הבצקות? לא לוקחת כדורי לחץ דם סובלת מאנמיה שותה ברזל סירופ תודה

הבצקת ברגליים נובעת פעמים רבות מישיבה ממושכת ללא תנועה. ניתן להעזר בגרביים אלסטיות או להרים את הרגליים למעלה בזמן ישיבה

מנהל פורום כלי דם ורידים