אי ספיקה ורידית, וכאבים בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/05/2023 | 21:07 | מאת: שירי

אני מאובחנת עם אי ספיקה ורידית קשה מעל 8 שנים (איני זוכרת אם מדובר בעמוקים או בשטחיים). לאחרונה אני עדה לתופעה מוזרה. לאחר עמידה ממושכת מלבד כאבי הרגלים הנוראיים מצטרפים לחגיגה כאבי אגן וכאבים בשורש כף היד עד כדי אי יכולת תנועה בשורש כף היד. מצד אחד נראה שיש קשר ישיר, כי זה רק בצד המאובחן והכואב, ורק לאחר עמידה ממושכת. איך אדע אם אכן יש קשר או שמדובר ב2 תופעות שונות ל-2 רופאים שונים? והאם בכלל תופעה זו מוכרת ברפואה?

אי ספיקה ורידית ברגליים אינה קשורה לכאבים בשורש כף היד. יתכן ועלייך לפנות לאורטופד

מנהל פורום כלי דם ורידים