תחושת דופק בוריד שמעח האוזן בצד ימין

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/04/2023 | 23:33 | מאת: אור

שלום רב, כבר כמה ימים כמעט שבוע שמרגיש במאמץ את בדופק בוריד שמעל האוזן בצד ימין.. מה עלי לבדוק? האם זה תקין? אשמח למעט מידע על אפשרויות תודה.

האם מדובר בזמן מאמץ בלבד? עלייך קודם כל למדוד דופק ולחץ דם ולוודא שהם תקינים במידה ויש כלי דם בולט באיזור הפנים או האוזן ניתן לבצע דופלקס במעבדת כלי דם כדי לבדוק אם כלי הדם תקין

04/05/2023 | 13:46 | מאת: אור

כן במאמץ בעיקר.. עכשיו גם תחושה כאילו סתימ ות באוזן הורידים שלי מאז ומתמיד באיזורים האלה של המצח ומאחורי האוזן מעט בולטים.. אבל התחושה הזו כרגע מטרידה מה האפשרויות שיכולות לגרום לתופעה הזאת? האם התלונות האלה נפוצות ועל מה הן מצביעות בדרך כלל? יש מקום לדאגה? סורי על הריבוי שאלות אני בן 28..

מנהל פורום כלי דם ורידים