ידיים נרדמות, הגבלה בתנועות בצוואר הימני

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/04/2023 | 09:17 | מאת: לילך

שלום, אני בת 59, סובלת מזה כשנתיים מהגבלה בצוואר הימני עשיתי mri , אשמח לצרף את התוצאות, בקצרה: שינויים דיסקוגניים עם הצרויות כמפורט, קיימת החמרה מסוימת בממצאים באינטרוול שבין הבדיקות, לא מזוהה מיאלופתיה. הידיים נירדמות לי במהלך השינה המעטה שלי, האם התופעה נובעת מבעיית הצוואר?? האם ניתן לטפל וכייצד?

הרדמות הידיים בזמן שינה היא תופעה שקיימת לא נובעת מבעיית כלי דם. יתכן ופריצת דיסק צווארי גורמת לבעייה אבל אז ההרדמות היתה מופיעה גם במהלך היום . ממולץ לבצע EMG של הידיים .

מנהל פורום כלי דם ורידים