פגיעה בכף היד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

16/03/2023 | 13:32 | מאת: אייל

שלום תודה על העזרה. בעקבות כאב בכף היד שהחל לפני 3 חודשים לאחר אינפוזיה ( בוריד כ 7 סמ מעל כף היד ) ועדיין לא חלף ולפעמים כף היד ממש כואבת, המלצת לי על דופלקס ורידי ידיים מערכת עמוקה ושטחית. רציתי לשאול 1. במידה ויהיה שם ממצא בעייתי האם יש משהו לעשות שהוא לא ניתוח? או שהפתרון היחידי לבעיה אם נוצרה הוא ניתוח? 2. האם זה סובל דיחוי כמה חודשים או שאם נוצרה איזה דלקת או פגיעה בורידים אז ככל שהזמן יימשך עלולה להיות יותר פגיעה? תודה רבה

לא ברור מה מקור הכאב בדיקת הורידים שהינה אולטרה סאונד מומלצת בנסיון למצוא מקור לכאב. מדובר בבדיקה פשוטה לא מסוכנת .

מנהל פורום כלי דם ורידים