קריש דם בורידים.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/02/2023 | 14:27 | מאת: חני

שלום יש לי כבר חמישה חודשים קריש דם ורידים בירך ואני לוקחת מדלל דם פעמיים ביום מהדור החדש אליקוויס אך למרות זאת פיתחתי קריש דם נוסף ברגל השניה. בכלליות מבחינת העתיד אם יהיו עוד קרישי דם חדשים למרות שאני צריכה כל החיים לקחת אליקוויס. האם זה מבטל במאה אחוז את הסיכוי לתסחיף ריאתי או מוחי? ואם לא, האם הסיכוי נמוך כשלוקחים אליקוויס? תודה רבה

במידה ופתחת קריש דם נוסף תחת טיפל באליקוויס יש לבדוק את האפשרות לטיפול אחר. עלייך להיות במעקב של המטולוג

מנהל פורום כלי דם ורידים