שטפי דם קטנים על הפנים וצוואר וחזה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/01/2023 | 10:41 | מאת: שי

שלום רב, אני בן 38 , עם עודף משקל (40 קילו) יש לי גם מסת שריר גדולה, שנים רבות מתאמן כבד בחדר כושר ומרים משקולות כבדים, זהו התחביב שלי , כבר תקופה מעל שנה אני שם לב שלפעמים (לא אחרי כל אימון) אחרי אימון יש לי בפנים ,צוואר,וחזה נקודות אדומות/כחולות שנראות תת עוריות כמו שטפי דם קטנים(לא מגרד ולא מציק רק משנה מראה חיצוני) לוקח כמה ימים טובים עד שנעלמים לי עד הפעם הבאה...אני מודאג ממה זה יכול להיות האם מהווה סכנה ויש צורך לבירור נוסף,איזה בדיקות כדאי לעשות?

מדובר על שטפי דם קטנים הנובעים ממאמץ. כנראה שאתה צריך להוריד בעצימות האימונים או להפחית במשקל שאתה דוחק.

מנהל פורום כלי דם ורידים