כאב לצד הברך שמתפשט למטה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

16/01/2023 | 10:29 | מאת: יוכבד

שלום וברכה, אני בהריון בחודש תשיעי. כבר כשבועיים ויותר התחיל לי כאב נקודתי בצד הרגל מעט מעל הברך בעיקר במגע, כאשר אני ישנה על הצד ורגל נוגעת ברגל. כאב שדומה לשטף דם. אך לא רואים כלום כלפי חוץ, לא נפיחות ולא אדמומיות ולא ורידים, ממש כלום. למעשה עם הזמן הכאב מתפשט כלפי מטה וכרגע מגיע מעין קו אורכי ממעט מעל הברך ועד לכחמישה ס"מ מתחת לברך (בצד הברך) פניתי לרופא נשים לפני כשבוע וחצי (כי אני בהריון) אבל הוא אמר שאינו יודע מה זה והפנה אותי לכירורגיה כלי דם. לפני שאני פונה פיזית רציתי לוודא ששם באמת הכתובת... אדגיש שוב שלא רואים כלום מבחוץ והכאב הוא אך ורק במגע או יותר נכון בלחיצה על המקום בעיקר בלילה כאשר הרגליים נגעות זו בזו או כאשר לבשתי גרב עם גומי מעט לוחץ זה מאד הפריע לי. תודה רבה תודה רבה

רופא הנשים כפי הנראה חשב על דליות בורידים אשר מחמירות בזמן הריון כמובן שיש סיבות נוספות ממליצה לפנות קודם כל לרופא המשפחה

מנהל פורום כלי דם ורידים