שאלה בעקבות בדיקות שנעשו

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/12/2022 | 00:01 | מאת: אור

שלום האם זה תקין שבצד שמאל זרימה עורקית/ורידית שונה מצד ימין בכל הגפיים האם נחשב תקין מקרה כזה? ואם כן ממה נובע דבר כזה תודה על העזרה

כדי לענות על השאלה יש צורך בפרטים נוספים . גיל הנבדק,סיבת ההפנייה ותוצאות הבדיקה .

13/12/2022 | 12:11 | מאת: אור

גילי הוא 27 רקע יש TOS דו"צ בצד שמאל משפיע גם על העורק נותחתי שם עכשיו מתברר שגם ברגליים זה כך צד שמאל הזרימה עורקית פחותה מצד ימין זה כאילו מוזר כזה שבצד שמאל פחות מימין ברקע אין לי בעיות

מנהל פורום כלי דם ורידים