שימוש בחומצת אמינו לכלי דם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

12/12/2022 | 07:35 | מאת: שמואל

שלום רציתי לדעת אם התוסף חומצת אמינו nac Acetyl l cysteien שהיא כנראה בעלתהשפעה על כלי הדם, הרחבתם, היא גם מדללת דם ואם היא מסוכנת לנטילנץה לאדם בריא לחא מחלות דם או לחץ דם, או קרישת דם, והאם יכולה לגרום לדמם מוחי, אם כן מה המינון המומלץ וכמה מסוכן. תודה

13/12/2022 | 19:39 | מאת: שמואל

לאור העובדה שהתעלמת מהשאלה שלי, למרות שהיא קשורה לכלי דם, אני מבין שלא נמצא עניין להשיב כלל לשאלה. אולי אפשר לדעת איזה רופא כן יכול להשיב על כך. תודה

מנהל פורום כלי דם ורידים