אולטרא סאונד ורידי רגלים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/12/2022 | 09:47 | מאת: ורדה

רגל שמאל עיבוי דפנות הורידים הcfV האיליאקי והוריד הפורמלי השטחי עם עדות לרקנליזציה טובה יכול להתאים לשארית פקקת ישנה מערכת שטחית ללא עדות לפקקת רגל ימין שטחית ועמוקה ללא עדות לפקקת מבקשת הסבר אני שנה ושלושה חודשים אחרי הפקקת עם אלקוויס פעמים ביום 5 מילגרם תודה על ההסבר

לאחר פקקת בוריד , הוריד עובר תהליך של פתיחה מחדש הנקרר רה קנליזציה. בסופו הזרימה בוריד מתחדשת אולם לא חוזרת למצב של לפני הפקקת . יש עיבוי של דופן הוריד וירידה בספיקת המסתמים.

מנהל פורום כלי דם ורידים