דופלר עורקי רגליים ודופלקס אאורטה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

01/12/2022 | 13:47 | מאת: תמי

שלום אבא שלי בן 75, עבר ניתוח מפרצת בטנית סובל ממחלות רקע כגון סכרת ויתר לחץ דם. עבר ביקורת לאחר 3 חודשי ניתוח של סופלקס אאורטה שיצא תקין ואילו בדופלר רגליים צויין שיש הפרעה קשה דוצ. באנגלית כתוב: absolute pressure without changing but beacuse of high bracihal pressure the index are lower חשוב לציין שהוא מזיז רגליים ללא כאבים אני ממש בלחץ מהתוצאות הללו

כפי הנראה יש לו מחלקת כלי דם פריפרית ,קשה לתת תשובה ללא התמונה השלמה של הבדיקה. על כל פנים הוא בודאי במעקב כלי דם לאחר ניתוח באורטה ממליצה לפנות ליעוץ של כירורג כלי דם.

מנהל פורום כלי דם ורידים