צנטור פקקת

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

30/11/2022 | 13:28 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, האם ניתן לעבור צנטור בפקקת בוריד הטיביאלי והפופליטאלי? הפקקת אובחנה באיחור של חודשיים ורק עכשיו התחלתי נוגד קרישה. הכאבים ממש חזקים ומפחיד אותי שיחמירו ותהיה תסמונת פוסט טרומבוטית. והאם נותנים גם נוגדי דלקת או אנטיביוטיקה בפקקת? תודה רבה

בפקקת ורידים בורידים הרחיקניים כמו פופליטאלי וטיביאלי לא נהוג לבצע טיפול ירומבוליטי. חודשיים לאחר הארוע הטיפול הטרומבוליטי לא עובד. לא נהוג לתת אנטיביוטיקה ונגדי דלקת. עלייך להשתמש בגרב אלסטית ולקחת תרופות לדילול דם.

מנהל פורום כלי דם ורידים