פקקת ורידים ואליקויס

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/11/2022 | 13:57 | מאת: מיכל

שלום, יש לי פקקת ורידים וקיבלתי אליקויס לתמיד. יש לי כמה פציעות אורתופדיות. האם זה נכון שעיסוי של פיזיותרפיסט או מעסה אסור עם נוגדי קרישה עקב אופציה לשטפי דם? והאם מותר לשים כרית חימום בפציעות? ומה עלול לקרות אם אני ישנה על הצד ורגל אחת לוחצת על השוק השניה ויש לי פקקת בוריד הטיביאלי והפופליטאלי ויש עלייהם לחץ? תודה רבה

שאלות בנושא תרופות לדילוד דם יש להפנות לפורום המטולוגי. במידה ויש לך פקקת בוריד לא מומלץ להפעיל לחץ על הרגל עם הפקקת אבל לישון על הצד רגל על רגל זה בסדר

מנהל פורום כלי דם ורידים