חסימה מוחלטת של עורקי התרדמה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

17/11/2022 | 19:36 | מאת: מור

שלום רב לאחר שהיו לי הפרעות ראיה וסחרחורות ביצעתי דופלר קרוטיס בדופלר של הקרוטיס התגלה שיש לי חסימה מוחלטת בעורק התרדמה בצד שמאל .ביצעתי גם cta שאימת את המימצא .לאחר אישפוז של שבוע בתל השומר החליטו הרופאים שאי אפשר לצנתר כי יש סכנה . אני מקבלת מדללי דם גם בכדור וגם בזריקות ( חשד לקרישיות יתר ) ונגד קולסטרול . אני שבועיים אחרי אישפוז עדיין יש לי סחרחורות . האם אופציה ניתוחית לא באה בחשבון ? אני פוחדת להישאר כך בלי פתרון ולסמוך רק על התרופות אודה לתשובתך

חסימה של עורק התרדמה לכשעצמה אינה מסוכנת . לא ברור למה את מקבלת תרופות לדילול דם (חסרים פרטים רפואיים) לא מנתחים חולים עם חסימה של העורק

28/11/2022 | 11:19 | מאת: מור

תודה על תשובתך .מבינה שאופציה ניתוחית לא באה בחשבון. מקבלת זריקות קלקסן למשך 3 חודשים כייון שבדיקות הדם הראו קרישיות יתר. מור

מנהל פורום כלי דם ורידים