גירודים ברגליים ובשוקיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

14/11/2022 | 22:57 | מאת: בניה

היי ד''ר, תקופה שאני סובלת מגירודים ברגליים ובשוקיים .כשאני בעבודה כל הזמן מגרדות לי הרגליים במקום הגרביים וכשאני חוזרת הביתה , בלילה מתחיל להיגרש לי באזור השוקיחם ןהגרביים. כשמתחיל לגרד אני מסתכלת על הרגליים ורואה כתמים אדומים(בלי לגרד) , ואחרי שזה מפסיק לגרד הכתם נעלם . הכתמים לא בהכרח מופיעים כל הזמן באותו מקום . פניתי לרופא עור שהוא חושב שזה דרמטיטיס כתוצאה ממגע , אבל לפעמים זה מתחיל לגרד לי גם כשאני בלי גרביים . לפי מה שקראתי באינטרנט שלא תמיד זה נכון ולכן אני פונה דרך פורום זה , שדרש יכול לנבוע גם ממחלות כלי דם . מה דעתך ?

גרוד שנובע מבעיית כלי דם קשור לאי ספיקה ורידית האם יש לך ורידים בולטים? תבקשי מרופא המשפחה הפנייה לדופלקס ורידים מע עמוקה ושטחית

מנהל פורום כלי דם ורידים