בעיות ורידים עם נעליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/10/2022 | 22:14 | מאת: חוה ו

אני סובלת מאוד מדליות. לפני שבועיים סבלתי גם מפקקת בוריד הספנה הגדול ואני מטופלת בקלקסן. רציתי לקנות לעצמי מגפיים לחורף והמוכרת אמרה לי שזה עלול לגרום לורידים לכאוב עוד יותר. האם אכן יש בעיה לנעול מגפיים כשסובלים מבעיות ורידים? תודה מראש, חוי

א. ממליצה לטפל בדליות ,להתרחק מהארוע של הדלקת בוריד ואז להבדק על ידי כירורג כלי דם ולטפל בורידים ב. את אמורה ללכת עם גרב אלסטית ג. המגפיים לא קשורים . תבדקי שיש מקום לגרב האלסטית ותקני נעליים נוחות

מנהל פורום כלי דם ורידים