שטף דם כחול סגלגל.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/07/2022 | 21:17 | מאת: שי

שלום לאימי פתאום הופיע בזרוע של היד ביד שמאל שטף דם גדול בצבע כחול סגלגל אולי קיבלה חבלה מהכסא נייד מהזרוע לא הבחנו איך זה הופיע ומאיפה? לקחתי לרופא אורתופד לבדוק אמר שזה שטף דם אולי ממכה, השאלה יש לה אי ספיקת לב ופרפור פרוזדורים האם זה קשור ? והאם זה יכול להיות רק ממכה שלא הבחינו ? תוך כמה זמן חולף? זה נראה שזה היה קטן וגדל נדמה לי? איך בודקים זאת? תודה

שאלה זו צריכה להיות מופנית לפורום של המטולוגים. בעקרון אם מקבלים תרופות לדילול דם הרי שהנטייה לשטף דם מכל מכה קלה אפשרית

20/07/2022 | 12:26 | מאת: שי

כבר לא מקבלת מדללי דם כי זה גרם לה לירידת מוגלובין גבוהה האם זה יכול להיות מהעברה של כסא נייד למיטה כשאוחזים בין הידיים? זה רגישות? תודה

מנהל פורום כלי דם ורידים