עקצוצים ביד לאחר תרומת דם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

29/06/2022 | 01:21 | מאת: רעות

שלום, תרמתי היום דם, במהלך הכנסת המחט חשתי כאב יחסית חזק (תרמתי דם בעבר כך שאני יודעת שזה היה שונה מפעמים קודמות) ותחושת עקצוצים בחלק התחתון של היד ובאגודל. לאחר כחצי דקה זה נרגע אך כעת, כעבור 7 שעות, פתאום הרגשתי שוב עקצוצים קלים באגודל ובתחתית היד ובנוסף קצת כאב פנימי יחסית. אשמח לדעת האם זה תקין ואמור לעבור או שיש לפנות לבירור. תודה רבה!

לעיתים נוצר שטף דם פנימי קטן אשר יכול לגרום להרגשה לא נוחה ביד . בעקרון אמור לחלוף מעצמו אם יש נפיחות משמעותית יש לפנות לרופא המשפחה

מנהל פורום כלי דם ורידים