כאבי רגליים ונפיחות בברכיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

30/05/2022 | 15:53 | מאת: מירי

שלום רב, אני סובלת מכאבי רגליים, נפיחות מהברך ומעלה עם הגבלת תנועה. בדיקת דופלקס האחרונה מראה שבברגל ימין: הספנה הקצרה מורחבת ואל ספיקה. באספקט האחורי של השוק, הודגם וריד מורחב ומפותל ולא ספיק. ברגל שמאל: באזור הברך הודגם סעיף של הספנה מורחב, מפותל ובאי ספיקה. אשמח לדעת אם יש פתרון לבעיה. תודה

אם את מתייחסת לבעיית הנפיחות של הברך ומעלה - לא בטוח שניתן לפתור לגמרי את הבעיה. אי ספיקה ורידית לעומת זאת ניתנת לטיפול ישנן מספר שיטות מהזרקת קצף וניתוחים אנדו ורידיים עם שמוש בלייזר או גלי רדיו ועד לניתוח ורידים

מנהל פורום כלי דם ורידים