דופלר נקי מקריש ובדיקת דם לא תקינה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

29/05/2022 | 00:49 | מאת: אלמוג

שלום דר. בת 30 בהריון לאחר קורונה התפתח אצלי DVT בבית השחי ובזרוע. מטופלת בקלקסן 100 ובמקביל סצעתי דופלר שנמצא נקי מקרישי דם. כמו"כ ביצעתי בדיקות דם אנטיתרומבין וחלבון c חופשי יצא מתחת לנורמה. לאומת זאת פיברנוגן וחלבון c אקטיבי נמצא גבוהה. אשמח לדעת מה זה אומר? יש לי תור לרופא רק עוד חודש . תודה רבה!

מחלת הקורונה עלולה לגרום לסיבוכים כמו קרישי דם וחסימה של ורידים. לא הבנתי מתי התפתח הDVT.לפני מספר חודשים? אם בדופלקס חוזר הוריד נפתח זה טוב. בקשר לבדיקות דם הדנות בקריישות יתר , יש לפנות להמטולוג . א

מנהל פורום כלי דם ורידים