קריש ברגל לאחר לידה ותוצאה של-svt-ו-gsv

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/05/2022 | 19:24 | מאת: יוסף

שלום רציתי לשאול אשתי במשך ההריון האחרון סבלה מורידים ברגל מלמעלה ועד למטה לפני כשלש שבועות פתאום הרגישה כאב וכן היה לה אדום וחם בחלק מהרגל והיא הלכה לרופא וכן בדקו בדופלר ואמרו לה שזה כלום לפני שבוע וחצי היא ילדה ובתחילת השבוע הנוכחי היא ראתה ממש קריש באמצע הרגל והיא הלכה לרופא כלי דם וכן לדופלר והוא אמר לה שזה svt ונתן לה 80 -קלקסן וכן הטכנאית של הדופלר אמרה את זה והיא גם הוסיפה שיש לה גםgsv האם זה הטיפול?

אם הבנתי נכון מהנתונים מדובר בSVT דלקת של הורידים השטחיים שלא מערבת את המערכת העמוקה. הטיפול הוא קלקסן לשבועיים גרב אלסטית ולחזרו על הדופלקס אחרי שבועיים

מנהל פורום כלי דם ורידים