דמם כתמי בפנים, עד מתי?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/05/2022 | 13:12 | מאת: ליאור

יש לי כתם מדימום תת עורי בפנים נחבלתי באזור לפני 4 חודשים!!! אני מחכה שהכתם יעלם והוא לא נעלם. מיותר לציין שזה פוגע לי במראה ובבטחון העצמי. אוסיף ואציין שעדיין שאני נוגעת באזור הכתם אני מרגישה כאב מאוד עדין, וכמו כן תחושה שעדיין יש שכבת דם קטנה מתחת לעור שעדיין לא נספגה. זה נורמלי שלאחר 3 חודשים הדם והכתם לא נספגו?? נ.ב - אין נפיחות תודה רבה רבה

בעקרון אם מדובר בשטף דם הרי שהיה צריך להספג . ממליצה לפנות לרופא עור

מנהל פורום כלי דם ורידים