כאביתופת בגל שמאל קושי בתפקוד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/05/2022 | 17:17 | מאת: שיר

החלו כאבי נוראים ברגל כמו שוק חשמלי המעירים משנת לילה בעקר מהברך לקרסול.כואב לדרוך לעמוד ללכת לשבת הכל.רק בצהרים אחרי תנועה רבה ומשכחי כאבים וגרב אלסטית זה נרגע 70 אחוז אבל מתלקח מחדש ב5 בבוקר.אניחלושה מהכל ,אני בת 56 ברקע סכרת מאוזנת בתרופות ונרופתיה אבל זה כעת כאב אחר חמור מפריע לתפקוד.

13/05/2022 | 17:25 | מאת: שיר

עכשירואה שכב ענית לי קודם תודה לך האם צריכה לגשת למיון? האם את מקבלת לייעוץ בביהח ?לפני או אחרי הדופלר?

האם עברת ניתוח ברגל? האם עברת בדיקה של זרימת הםד לרגל על ידי דופלקס עורקי רגליים?

22/05/2022 | 21:11 | מאת: שיר

מחכה כבר חודש לדופלר נותרו עשרה ימים להמתנה הכאבים ברגל נוראים בעקר לפנות בוקר מפריע לישון לשבת לעמוד, סיוט.האם יש טעם ללכת לרופא כלי דם לפני שעושה דופלר?

06/06/2022 | 16:02 | מאת: שיר

עברתי העורקים תקינים אבל הודגמה אי ספיקה ורידית לאורך הספנה ב2 הרגלים האם זה מסבער את הספסטיות לפנות בוקר ואת העוויתות ברגלים ואת העיפות ?יש לזה טיפול או תרופה?לאיזה סוג רופא עלי ללכת כי הרופאה שלחה לאורטופד וזה לא התחום שלו

מנהל פורום כלי דם ורידים