כאבי תופת ברגל שמאל קושי תפקוד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

11/05/2022 | 05:02 | מאת: שיר

החלו כאבי תופת מעירים בשינה רגל שמאל מהברך ומטה כמו שוק חשמלי בישיבה ושכבה או מעמד ברקע סכרת על תרופות ונרופתיה מטופלת בליריקה.

ישנן סיבות רבות לכאבים ברגל אך הייתי ממליצה לבצע דופלקס עורקי רגליים כדי לוודא שאין מחלת כלי דם מעורבת.

13/05/2022 | 17:21 | מאת: שיר

קבעתי תור דופלר אך המתנה ארכה הטה רק עד חודש בנתיים אורטופד לא מבין שמץ אומר שזה שייך לכלידם א הוכה עצבית ,אנ סובךלת כאב שלא נתן להכיל ולא יכולה לדרוך על הרגל. האם צרכה לגשת למיון?

31/05/2022 | 19:05 | מאת: שיר

עשיתי דולפר היום תשובה בעד 10 ימים.אם לא אמרו כלום סימן שזה תקין או צריך ןהמתין לפענוח?

מנהל פורום כלי דם ורידים