כאב בשוק השמאלית בזמן מנוחה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

29/04/2022 | 12:04 | מאת: רחלי

שלום אני בת 58 חווה מזה שנתיים כמעט , כאבים בשוק שמאל בלילה בלבד. נשלחתי לבצע EMG ודופלר לרגליים. התוצאות כדלקמן:EMG תמונה מתאימה לפגיעה שורשית L5-S1, מימין וL4-L5 משמאל ללא סימני דינברציה פעילה. דופלר:רגל ימין: אי ספיקה בדליות אי ספיקה בספנה הגדולה בשוק רגל שמאל: אי ספיקה בדליות . הערות: אין עדות לטרומבופלביטיס שטחי מה משמעות התוצאות ולאיזה רופא עליי לגשת איתן על מנת לפתור את הבעיה?.ניסיתי ללכת לאורתופד מומחה לעמוד שדרה ולא היה לו מושג במה מדובר. תודה מראש רחלי

אם הכאבים בשוק שמאל מקורם בהתכווצות שרירים,הרי שזה אופייני לאי ספיקה ורידית . ולפי הדופלקס של הורידים שבצעת את סובלת מאי ספיקה כזו. ממליצה להבדק אצל כירורג כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים