וריד ועורק בולט בצוואר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

25/04/2022 | 21:56 | מאת: יניב 1

היי שלום , אני קצת חושש בתקופה האחרונה שיש לי משהו כמו חסימה או קרע או משהוא לא תקין בעורק בצוואר , העורק בצוואר שלי בצד שמאל קצת בולט ויש עוד וריד בצוואר שהוא בולט ואני אפילו מרגיש אותו שאני נוגע בו , האם לחשוש מציין שהעורק והוריד הבולט מקבילים זה לזה ,אני בחור רזה בן 35 ומתאמן בחדר כושר

ורידים בולטים בד"כ אינם פתולוגים ואופיינים לאנשים העוסקים בפעילות גופנית. אם אתה מוטרד תבקש מרופא המשפחה להפנותך לדופלקס עורקי צוואר

מנהל פורום כלי דם ורידים