כמה זמן לוקח לוריד להיעלם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

25/04/2022 | 12:17 | מאת: אלי

שלום צריתי לדעת לגבי וריד סתום ברגל ימין לאורך הירך והלכתי לרופא כלי דם והוא אמר לי שחסכתי ניתוח ועם הזמן הוריד יעלם ומטופל בדילול רציתי לדעת כמה זמן זה יקח עד שהוריד ימות ויעלם תודה

אני מניחה שמדובר בדלקת ורידים שטחיים שמתאפיינת באודם ונוקשות של הוריד. הדלקת אכן לעיתים גורמת לחסימה של הוריד אולם לא תמיד . בעקרון תוך מספר שבועות צריך לחול שינוי במראה הוריד . ממליצה לחזור על דופלקס ורידי רגליים עוד כחודשיים.

מנהל פורום כלי דם ורידים