כלי דם בולט בשפתיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/04/2022 | 12:37 | מאת: דניאל

שלום בשנים האחרונות הבחנתי בבליטה קטנה בשפה העליונה מתחת לעור. אין שינוי בצבע. לפעמים היא בולטת יותר ולפעמים פחות. נראה כאילו יש לה דופק. זה מאוד מפריעה לי אסטטית וגם חשוב לי לדעת שזה לא משהו נורא. הייתי אצל מספר רופאים וטענו שזה כלי דם. רופא כלי דם המליץ על mri. ורופא משפחה הפנה אותי לmri ראש ואני חוששת שבדיקה זו היא לא מתאימה. לכן רציתי לדעת אם אפשר לעשות בדיקה יותר ״ידידותית״ כמו אולטרסאונד לשפתיים כדי להבחין אם זה וריד או מכשור אחר ? תודה

אפשר לבצע דופלקס אולם הבדיקה תהיה מוגבלת (מעבדת כלי דם) MRA זו בדיקה יותר מתאימה (הזרקה של חומר ניגוד).

מנהל פורום כלי דם ורידים