זרמים פלג גוף תחתון וכאבי שרירים ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/12/2021 | 03:33 | מאת: אחרי קיסרי

שלום. אני כיום כחודש לאחר ניתוח קיסרי דחוף עם הרדמה ספינאלית. 12 שעות לאחר הניתוח התחלתי טיפול בקלקסן למשך עשרה ימים, עם תזוזה מלאה כ8 שעות לאחר ניתוח (לא היה ריתוק למיטה). ללא בעיות קרישיות (לא לפני, בזמן או אחרי הריון) וגם אין היסטוריה במשפחה. כחמישה ימים לאחר הניתוח ועד היום מרגישה זרמים בשני הרגליים מקצות אצבעות ועד הברכיים וכאבי שרירים שבאים והולכים ברגל שמאל בעיקר בסובך. בבדיקה ידנית של השוקיים מול רופא משפחה ורופא כלי דם - לא המליצו על בדיקה של דופלר וגם לא נתנו למרות בקשתי. האם יש צורך להמשיך ולעקוב אחר הכאב ולבקש בדיקה פעם נוספת? האם יש אפשרות שהזרמים והכאבים הם כתוצאה מההרדמה של עמוד השדרה? תודה מראש.

26/12/2021 | 03:35 | מאת: אחרי קיסרי

בנוסף אציין שהחלו בצקות קצת קשות באיזור הקרסוליים בימים האחרונים.

מאחר ואת לאחר ניתוח עלייך להבדק על ידי רופא המשפחה או הרופאים שבצעו את הניתוח הפורום אינו מספק

מנהל פורום כלי דם ורידים