מראה אסטטי ברגליים הימים סגלגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/12/2021 | 01:27 | מאת: ישראל כהן

הי , אני בגיל 40 , יש לי בשני הרגליים בחלק התחתון שלהם כמה מקומות עם מראה סגלגל נראה כמו חבורות אך זה נימים מאוד מכוערים הגורמים לי גם לגירודים, עשיתי דופלקס ואין עדות לדליות וזרימת הדם תקינה, שאלותי הם: האם יש טיפול המעלים את כלל המראות הללו? והאם בעקבות העלמתם יפסק הגרד שמציק כל כך? והאם לאחר הסרתם המראה הזה עלול לחזור? כיצד ניתן למנוע זאת? תודה רבה

לפי התאור קשה להבין על מה מדובר. אם אין בעיית ורידים יתכן ואלו טלנגיאקטזיות כלומר נימים קטנים . ואז ניתן לבצע הזרקה ולהעלים אותם . אולם הגרד לא מאוד מתאים קודם כל עליך לבצע אבחנה נכונה אצל רופא עור

מנהל פורום כלי דם ורידים