עור שקוף בהיר ודליות ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/11/2021 | 20:42 | מאת: אורית

שלום, איזה טיפול הכי מומלץ לעור ממש ממש שקוף ובהיר ודליות ברגליים? והאם יש תופעות לוואי וסימנים הנשארים עקב כך? נאמר לי בהתיעצות אחת שיש אפשרות קטנה שאולי בהזרקת קצף נשארים סימנים חומים שיכולים לעבור עם הזמן....ממש רוצה לטפל בנושא אבל לא יודעת מה הכי בטוח או טוב... הודה לעזרה...

עור שקוף ובהיר הוא לא התווית נגד טיפול בדליות. לא ברור לי אם מדובר בהזרקות של טלנגיאקטזיות (ורידים קטנים) או דליות ממש בורידים. נכון לאמר שהזרקות גורמות לעיתים להיפר פיגמנטציה . השיקולים נעשים בהתאם לדרגת מחלת הורידים .

מנהל פורום כלי דם ורידים