חזרה לשיגרה אחרי פקקת ורידים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

09/11/2021 | 15:08 | מאת: ורד

שלום דר שבועים אחרי אשפוז עפ פקקת ורידים ברגל שמאל עד למפשעה מה הזמן שלוקח כדי לחזור לשיגרה כמה זמן לוקח לקריש להתפרק נוטלת אלקויס תודה על תשובתך

השאלה למה את קוראת חזרה לשגרה. האם חזרה לעבודה. הליכה או פעילות ספורטיבית? שכן פקקת ורידים נוטה להפתח עם הזמן אולם נותר נזק קבוע לורידים שעלול לגרום לתחושת כבדות ברגל ולהפרעה בפעילות פורטיבית אצל שליש מהחולים . עלייך להקפיס על הגרב האלסטית ולהשתדל לבצע הליכה כל יום

מנהל פורום כלי דם ורידים