כאב לאחר בדיקת דם והשארת וונפלון בוריד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

22/10/2021 | 15:28 | מאת: נתנאל

היי בן 31 , הייתי במיון שם לקחו לי בדיקת דם והשאירו לי את המחט בוריד לכמה שעות (ללא עירוי). כבר שהמחט הייתה הרגשתי אי נוחות וכאב קל בתנועות מסוימות (גם תחושה של דקירה קלה בתנועה מסוימת) . לאחר שהורידו לי ושוחררתי, היה נראה שהוריד או מקול הדקנרה נפוח והיה לי כאבים כשרציתי למתוח את היד ובמגע באיזור. בנוסף נוצר עיגול קטן אדום 3 ס"מ ליד איזור הדקירה. הכאב במתיחת היד התחיל להשתפר כבר למחרת. אך היום לאחר 3 ימים עדיין יש כאב כשלוחץ על האיזור ושמתי לב שהצבע קצת ירקרק באיזור. מה זה יכול להיות לדעתך האם זה משהו שצריך טיפול כלשהו?

בד"כ מדובר בשטף דם מקומי . במידה והכאב מתמיד יש לבצע דופלקס ורידי ידיים מע עמוקה ושטחית

מנהל פורום כלי דם ורידים