הכנסת מחט לבדיקות דם ועירוי

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/10/2021 | 10:09 | מאת: שרי

שלום וברכה אני נאלצת לעשות בדיקות דם לעיתים תכופות. בתחילה היה בסדר. המחט כאבה אבל הצליחו למצוא וריד ולהוציא דם. בהמשך החלו הורידים להתפוצץ ורק עם מחט כחולה זה עבד. ועכשיו בלתי נסבל. על פניו רואים את הורידים ותמיד אומרים שהם יפים אבל כשמתקרבים אליהם הם בורחים ונעלמים וגם חפירות לא עוזרות למצוא אותם. בכל בדיקה או עירוי דוקרים מספר פעמים ורידים שונים שאפילו לא ידעתי שקימים עד שמצליחים. זה גורם לי סבל רב. האם יש דרך לגרום לורידים לא לברוח? מה טפשר לעשות בעניין? זה הגיע למצב שבפעולה הבאה שאני אמורה לעבור אני לא מסכימה לעשות הרדמה בגלל העירוי.

מדובר בבעיה טכנית ,ומהכתובים קצת קשה להבין האם היא נתנת לפתרון. לחיזוק הורידים כדי לבצע פעילות פיזית מאומצת יומיומית ביד .סבהדרגה הורידים יתרחבו ויתמלאו

מנהל פורום כלי דם ורידים