שבר בקרסול ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

06/09/2021 | 10:48 | מאת: זריקות קלקסן

שברתי את הקרסול ברגל שמאל שמו לי גבס ונתנו לי 20 זריקות בשם קלקסן. השאלה שלי היא: אם שכחתי לקחת אתמול זריקה מה אני עושה אפשר לקחת שתי זריקות היום אחד בבוקר ואחד בערב או מה שתגיד לי . נכנסתי ללחץ כי אני יודעת שצריך לקחת ברצף. ועוד שאלה נוספת ביום שני הבא ב-13 לחודש יש לי אורטופד והוא אמור להוריד לי את הגבס וכמובן לעשות צילום אז ישארו לי שתי זריקות האם להזריק למרות שאין גבס? תודה אפרת

הקלקסן ניתן כמניעה לטיפול בפקקת ורידית. בעקרון יש לקחת את הזריקה יום יום אולם אין לקחת 2 זריקות בבת אחת . בעקרון - שאלות מסוג זה יש להפנות להמטולוג.

מנהל פורום כלי דם ורידים