וריד נפוח אחרי בדיקות דם וכואב,

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

24/08/2021 | 15:26 | מאת: מיכל

לקחו לי בדיקת דם מעל כף היד והיא לא לקחה טוב התנפח לי וכאב אמרתי לה אחרי שלקחה את הדמים לצאת מהוריד וראיתי שהוא נפוח זה קרה במיון והם די התעלמו ממני אחרי חודש התחילו לי כאב כמה שניות ביד שמאל וגם ביד ימין זה יכול להיות מזה?וגם שמרימה את הפלא מרגישה כאב עדיין יש כאבים אני נוגעת באיזור שם שנוגעים באיזור אחר ביד אין שמתי מדיי פעם קומפרסים בקטנה אבל מה עליי לעשות??

לקיחת דם עלולה לגרום לחור בוריד ושטף דם קטן מסביב. זה אמור לחלוף לאחר זמן של שבועיים. במידה ונותרת נפיחות ניכרת וכאבים יש להבדק ולבצע דופלקס ורידים שטחיים.

מנהל פורום כלי דם ורידים