הכנסת עירוי במיון וכאבים באיזור

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/08/2021 | 21:27 | מאת: עמית

היי הייתי במיון ולא הצליחו בוריד בימין ושמאל אז הלכו על היד עצמה היא הכניסה לי לןריד לא ברור אם זה אותו וריד היא בעצמה לא ידעה (אולי זה שהתפוצץ ) ולקחה דם זה כאב נורא שהיא הכניסה את העירוי אבל בשביל הבדיקה שיתפתי פעולה וישר אמרתי לה תוציאי שהיא הוציאה פתאום אני רואה הכל נפוח כל האיזור שהיה המחט ונראה לי עבה אמרה לי ללחוץ 2 דק לחצתי ועדיין יש כאבים אני כבר 10 שעות אחרי זה כל האיזור שם כואב לא בדיוק התייחסו הביאו לי אלכוהול אח אחר בכלל היא אמרה תקחי קומפרסים קרים קראתי באינטרנט שכדי למנוע זיהום צריך דווקא חם מה עדיף????

עמית שלום האם הכוונה היא כף היד? על כל פנים ייתכן שטף דם באיזור הכנסת מחט עירוי. המומלץ הוא קומפרסים קרים .

מנהל פורום כלי דם ורידים