נפיחות בשוק רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

30/06/2021 | 22:28 | מאת: סיון

הי, משבוע שעבר החלה נפיחות בשוק רגל שמאל. אין תופעות נוספות. כאב עמום. נבהלתי ועשיתי דופלר שהיה תקין ולאחר מכן בדיקת די דימר שהיתה טיפה גבוהה אך עדיין בסדר. אני בת 61 בריאה לוקחת תחליפ הורמונלי - אקטיבל. לא מעשנת. היום שוב התנפחה הרגל באותו מקום. האם לחפש סיבות אחרות או לעשות שוב דופלר? בתודה סיון

ישנן סיבות רבות לנפיחות ברגל . אולם לא כולן מסוכנות לכן יש קודם כל לחזור על דופלקס ורידים עמוקים לשלול פקקת . במידה ותקין לפנות לאורטופד

מנהל פורום כלי דם ורידים