מכשיר לעיסוי לימפתי

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/06/2021 | 02:36 | מאת: מיכאל

שלום, אני סובל מבצקת ברגליים בעקבות צלוליטיס בקרסוליים. משתמש בגרביים אלסטיות (רק במצבים שאני לא בתנועה הרבה זמן). קיבלתי הדרכה וניסיתי לעשות עיסוי לימפתי באופן עצמאי עם הצלחה מסוימת. האם מכשיר לעיסוי לימפתי זה משהו יעיל ויכול לסייע לי? תודה.

מיכאל שלום . במידה ואובחנת כסובל מלימפאדמה ,אני ממליצה שתפה למעסה לימפטי מוסמך . הוא יתאים לך חבישה אלסטית . במידה ויהיה צורך יפה אותך לטיפול במכשיר הלימפה פרס.

מנהל פורום כלי דם ורידים