תופעת ריינו לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

02/06/2021 | 22:55 | מאת: לי

שלום עברתי ניתוח ברך קשה, פלטה וברגים, לפני כמה חודשיים. לפני שבוע הייתי בכנרת, מים נעימים אבל בברך הפגועה ועד לכף הרגל קור קיצוני , יצאתי מהמים והופיע לי כתם אדם גדול מתחת לברך, האם זה מתאים לתסמונת הזו? אם כן מה המשמעות. הכתם עדיין נשאר באותו המקום

לי שלום מדברייך אני מסיקה שהניתוח בברך נעשה בגלל חבלה כנראה שבר. לאחר ניתוחים כאלה יש תופעות נוירולוגיות . ממליצה לפנות למנתח .

03/06/2021 | 16:54 | מאת: לי

שלום אכן אחרי חבלה. הסימן האדום לאחר הקור יכול להצביע על משהו עצבי? ולא מתאים לתסמונת ריינו או לכלי דם.? תודה

מנהל פורום כלי דם ורידים