טינטון באוזן השמאלית

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

31/05/2021 | 20:36 | מאת: אווה

שלום ד"ר.יש לי טנטון באוזן שמאל,צליל של זרם חשמלי רציף כשאני לוחצת על נקודה בצד שמאל של הראש מעל הצוואר הצליל משתנה ,נחלש וכמעט נעלם,אין לי ירידה בשמיעה,אין נוזלים באוזן,דופלר צוואר וסיטי אזניים תקינים האם הסיבה יכולה להיות בכלי דם?איחו בדיקות עליי לבצע כדי לאמת או לשלול? תודה.

בד"כ טנטון באוזן לא קשור לכלי דם . בעיקר אם ההדמייה היתה תקינה . לרוב מדובר בירידיה בשמיעה ולעיתים גם לחץ דם גבוה או דופק מהיר

מנהל פורום כלי דם ורידים