בהמשך להודעה קודמת-DVT

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/05/2021 | 12:01 | מאת: אלינור

תודה רבה על המענה המהיר. האם לשים אגידה אלסטית גם בלילה או רק ביום? האם רצוי מנוחה עם רגל למעלה? איזה נוגדי קרישה מועדפים קלוקסן בזריקה או כדורים של אלקוויקס? היה נוטל כדורי אספירין קבוע בשל יתר לחץ דם ואמרו לו להפסיק -האם זה תקין?

אלינור שלום אגידה אלסטית בשעות היום . כאשר הוא במנוחה רצוי לשים את הרגל מעט מורמת. בעקרון קלקסן עדיף אולם יש לקחת בחשבון שמדובר בזריקות . כאשר נוטלים נוגדי קרישה רצוי לא לשלב נוגדי טסיות בחשש לדימום.

מנהל פורום כלי דם ורידים